To, že kvalitní polévka je grunt věděly už i naše babičky. Polévka zahřeje, zasytí, je snadno stravitelná, dodá dostatečnou porci energie a dá se jíst v jakoukoli denní dobu. Této zásady se drží i světoznámá Bageterie Boulevard, která jako jeden z mála řetězců nabízí každý den zcela odlišnou polévku. Až se tedy budete potřebovat nejen rychle, ale i chutně najíst, vyzkoušejte jednu z pěti nabízených oblíbených polévek světa připravené z prověřených receptur a vždy vyrobených z čerstvých surovin. Stálou nabídku doplňuje také polévka z unikátní nabídky CHEF MENU od vyhlášeného šéfkuchaře, který sezónní menu pro Bageterii Boulevard aktuálně připravuje.
Mezi nejoblíbenější nabízené denní polévky Bageterie Boulevard patří pravá a tradiční Francouzská cibulačka připravena na bílém víně a okořeněna jemnou vůní muškátového oříšku a Italská rajčatová s bazalkou. Vyzkoušet ale můžete i naprosto famózní krémovou mrkvovou, zeleninovou a hráškovou.
Polévka z limitované nabídky CHEF MENU vždy představuje některou ze sezónních surovin. Současně si do Bageterie Boulevard můžete zajít na jarní specialitu z Apúlie – jemnou krémovou polévku z pečených paprik. Jejím autorem je zkušený mistr rodilý Ital a mistr na tuto kuchyni Matteo de Carli, šéfkuchař pražské restaurace Casa de Carlo.
Jakoukoli nabízenou polévku si lze dát buď ve velké porci jako hlavní chod nebo v malé porci jako polévku v menu nabídce. Objednat si k ní navíc lze i jednu z křupavých baget či ručně dělaný domácí chléb – ořechový, nebo olivový dle nabídky. Výprava za jednou z těchto lahodných polévek rozhodně stojí za vyzkoušení, navíc, když jako národ tohle jídlo odjakživa zbožňujeme.
Více informací najdete na www.bb.cz